Dobrodošli u svet firme „Shine“!

Shine S

Svet u kome stvari ne ostaju kakve su trenutno, jer mi ne prestajemo da razmišljamo o tome kako da ponudimo klijentima još bolji servis, ili koji detalj možemo poboljšati.

Zbog čega to radimo? Jednostavno, Vaš objekat posmatramo kao da je naš. Uvek smo tako radili, što je i suština našeg uspeha.

Shine S d. o. o. predstavništvo je austrijske firme Shine Hausbetreuungs GmbH, koja na tamošnjem tržištu posluje od 1996. godine. U Austriji redovno održavamo higijenu u preko 490 objekata. Za samo četiri godine – u Srbiji smo zadobili poverenje brojnih klijenata, tako da održavamo preko 1500 objekata, što je najbolja potvrda našeg stručnog rada.

Vlasnik firme poseduje austrijsku licencu za profesionalno čišćenje objekata, koja se dobija nakon završene škole i polaganja odgovarajućeg majstorskog ispita. U Austriji firma može pružati ove usluge samo ako vlasnik ili direktor ima položen majstorski ispit (Meisterbrief für Gebäudereinigung) .

Ko se odluči za naše usluge – odlučio se za kvalitet i dugogodišnje iskustvo jedne porodične firme, koju su osnovali Svetozar i Siniša Anđić. Svetozar Anđić vodi firmu u Austriji, a Siniša Anđić njeno predstavništvo u Srbiji.

Znanje i iskustvo sticali smo u više od 17 godina postojanja, što dokazuje jedan motivisan i obučen tim čiji je glavni cilj: ponuditi klijentima najbolji odnos cene i učinka na tržištu.

Kvalitet ima svoju cenu, zato Shine nije najjeftinija firma ovog tipa na tržištu, ali sigurno imamo najbolji odnos cene i učinka. Neprekidan rast broja objekata koje održavamo pokazuje da smo na pravom putu.